Veiling, boekenmarkt, kunst en kinderworkshops

Graag nodigen de Ghanagangers iedereen uit voor hun laatste grote sponsoractiviteit: de Veiling op zaterdag 2 april.

Mis het niet, er is deze dag een erg leuk programma! Van 14:00 tot 17:00 uur is er een veiling in de Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263. 

Diverse gemeenteleden stellen diensten en producten ter beschikking, die op 2 april tegen het hoogste bod van eigenaar zullen wisselen. Is bijvoorbeeld de ligusterhaag nodig aan een trimbeurt toe, moet de schutting in de hoogglansverf of ligt de bestrating van de tuin schots en scheef, vraag iemand om het te komen doen. Er zijn ook gemeenteleden die speciaal voor de veiling schilderijen, foto's en beeldhouwwerken hebben gemaakt.

Ook is er een boeksigneersessie door auteur Menno Veldstra. Menno Veldstra gaat in kleine kring voorlezen uit eigen werk. Daarnaast zijn er kinderworkshops waar je kunt schminken, iets leuks samen gaat knutselen, of samen iets lekkers gaat maken en natuurlijk wordt er gedanst. Verder is er een suikerspinnenbakker en, last but zeker niet least, deze middag serveert Anja Beukers haar fameuze taarten met verse koffie en hete thee in de Bethlehemkerk Konditorei.