Tieneravond 'Sterk in God' met Gerald Troost

Op uitnodiging van tienerclub Between komt gospelzanger Gerald Troost op vrijdagavond 10 februari 2017 naar de Grote Kerk in Hilversum. Hij spreekt over het thema 'Sterk in God'. Na afloop brengt Gerald een aantal van zijn bekendste nummers ten gehore tijdens een miniconcert.

Tieners en andere belangstellenden uit Hilversum en omstreken zijn 10 februari hartelijk welkom in de Grote Kerk. Aanvang 19.30 uur, toegang vrij (vrijwillige bijdrage). 

Troosten
Troost: “Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aandoen. Mensen aanmoedigen, naast mensen staan, gelovigen troosten te midden van verwarring, vertwijfeling en verdriet. Ik doe niets liever dan mensen wijzen op de schoonheid van het Evangelie en ik besef dat mijn muziek en mijn activiteiten krachtiger worden als ik Jezus centraal stel in alles.”

Gerald Troost is een veelzijdige gospelartiest, die de afgelopen jaren meer dan 100 Nederlandstalige nummers schreef en honderen concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-jongerendag en het Flevo Festival en was onder andere te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3. 

Tieneravond - Sterk in God – Gerald Troost

  • Datum: Vrijdagavond 10 februari 2017
  • Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur 
  • Locatie: Grote Kerk Hilversum, Kerkbrink 4 te Hilversum
  • Toegang gratis (collecte voor een bijdrage in de kosten)
  • Contact: between@grotekerkhilversum.nl