Themamiddag ouderenpastoraat

Op donderdag 27 oktober vindt de jaarlijkse COP-middag plaats (Contactgroep Ouderen Pastoraat). Mensen die vanuit de kerk ouderenbezoekwerk doen, worden van harte uitgenodigd voor een fijne en inspirerende middag.

Dit jaar zal het thema zijn: "onze lichaamstaal". Onder leiding van ds. Stella Muns, geestelijk verzorger van de Rembrandthof in Hilversum, mogen de aanwezigen rekenen op een afwisselend en spannend programma.

Zonder woorden
Bezoekwerk bestaat vaak uit een ruime mate van uitwisseling van woorden. We zijn verbaal ingesteld. Maar zonder woorden gebeurt er ook veel als het gaat om communicatie. Wat vertelt mijn houding, hoe word ik ‘gelezen’ door de ander, welk beeld laat de persoon die ik bezoek achter bij mij? Communicatie zonder woorden dus, maar wel als het ware ‘op het lijf geschreven’.

Themamiddag "onze lichaamstaal"

  • > Datum: 27 oktober
  • > Tijd: 14.30–16.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur; na afloop een drankje)
  • > Locatie: Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 te Hilversum (hoek Diependaalselaan, ingang: zijde parkeerplaats)
  • > Graag doorgeven dat u komt via e-mail: Conny Roozendaal of Jetty Scheurwater, of schriftelijk: J.W. Scheurwater, p/a Loosdrechtseweg 263, 1215 JV Hilversum, of per SMS: 06-42137739 (doorgeven: naam en telefoonnummer).