'Tegen je verlies kunnen' -themamiddag pastoraat

De bekende ‘verlieskundige´ Manu Keirse komt op 1 november naar Hilversum om te spreken over rouw en verdriet bij verschillende situaties van verlies.

Keirse houdt zich al jaren als klinisch psycholoog en schrijver bezig met dit onderwerp. Na een lezing zal er ruimschoots gelegenheid zijn met elkaar in gesprek te gaan.

Heilzaam
Vroeg of laat overkomt het ons allemaal in het bestaan, het verlies van een geliefd iemand. De vraag is dan hoe je daar op een voor jou heilzame manier mee om kunt gaan. Is het bijvoorbeeld normaal dat iemand na jaren nog altijd verdrietige momenten heeft? Rouwen mannen anders dan vrouwen? Hoe kun je iemand (in het pastoraat) helpen die veel verdriet heeft?

Keirse is auteur van verschillende boeken over rouw en rouwverwerking, o.a. Stil verdriet, Helpen bij verlies en verdriet, Afscheid van moeder. 

  • Datum: 1 november 2018 van 14.30 tot 16.30 uur  (inloop vanaf 14.00 uur).
  • Plaats: Grote Kerk Hilversum

Deze middag wordt gratis aangeboden door de Contactgroep Ouderenpastoraat vanuit een aantal Hilversumse kerken en staat open voor iedereen. Graag wel van tevoren opgeven bij connyroozendaal@hetnet.nl