Refo500-avond 'Breng ons samen'

We weten het: 500 jaar geleden spijkerde Maarten Luther zijn 95 stellingen op de slotkapel van Wittenberg. Dat heeft veel teweeg gebracht. Het betekende de grondlegging van de Protestantse kerk wereldwijd.

In Hilversum wordt daar op zaterdagavond 28 oktober 2017 door verschillende Protestantse kerken en gemeenten gezamenlijk bij stilgestaan. U komt toch ook?

Rondom het thema ‘Breng ons samen’ wordt overdacht wat het verleden ons heeft gebracht, maar ook wat we ervan kunnen leren voor de toekomst. Dit zal worden besproken door prof.dr. W.H.Th. Moehn, bijzonder hoogleraar Geschiedenis van het Gereformeerd Protestantisme aan de PThU en door de heer L. Janse, verbonden aan Heart Cry en Bijbelschool Gospel for Europe te Hilversum. Ds. W. van ’t Spijker van De Verbinding verzorgt de opening en de sluiting van de avond.

Muzikale medewerking wordt verzorgd door twee koren: Edoza onder leiding van David Niemeijer en Immanuel onder leiding van Albert Brasz. Zij begeleiden ook de samenzang op deze avond.

Van harte uitgenodigd om deze avond samen met christenen uit andere kerken en gemeenten mee te maken. De avond wordt gehouden in de Grote Kerk aan de Kerkbrink in Hilversum en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis.