Paasactiviteiten Christelijk Spiritueel Centrum

Hemelse Geuren
Rondom Pasen duikt Tjitske Volkerink van het Christelijk Spiritueel Centrum (CSC) de diepte in over de Bijbelse betekenis van de geuren Frankinsence (wierook), mirre en nardusolie. En hoe we deze geuren kunnen gebruiken in het hier en nu. Ervaar het zelf op woensdag 28 maart om 20.00 uur of maandag 2 april om 14.00 uur. Meer informatie in de agenda van het CSC
 
Stiltewandeling: Jezus volgen naar het Paasfeest
Met Pasen genieten we van familie, samen zijn en lekker eten. Maar ook gedenken we dat Jezus is gestorven en na drie dagen is opgestaan ... om de weg vrij te maken naar de Vader. Op Stille Zaterdag vlak voor Pasen daagt Tjitske Volkerink je uit om een moment voor jezelf te pakken. Stil te zijn. En te bedenken wat Jezus' dood en opstanding betekent voor jou. Wat goed werkt is om de natuur in te gaan. Hier heb je geen afleiding en komen je hoofd en je ziel helemaal tot rust. Op zaterdag 31 maart om 13 uur ben je welkom om deel te nemen aan de stiltewandeling 'Jezus volgen naar het Paasfeest'. Met oefeningen word je meegenomen in het reflecteren op wat er in je leven speelt. Wil je jouw levenspad verbinden aan Jezus? Laat je inspireren, leiden en kom tot rust. Voor meer informatie, mail naar info@christelijkspiritueelcentrum.nl.
 

Het CSC is verbonden aan de Protestantse gemeente Hilversum (PgH), zonder financiële support of verantwoordelijkheid van de PgH voor de activiteiten van het CSC. Voor deelname aan activiteiten van het CSC worden kosten berekend.