Ontdek je eigen communicatiestijl

In de wijkgemeente rond de Morgenster staat dit seizoen het thema Verbinding centraal. Op uitnodiging van de commissie Vorming en Toerusting zal Janneke de Leede-Poortman, lid van de wijkgemeente, een avond over communicatie verzorgen.

Iedereen communiceert, altijd en overal. Communicatie is het belangrijkste middel om ons met anderen te kunnen verbinden. Maar met de een loopt die communicatie een stuk soepeler dan met de ander… Waar ligt dat nou aan? Waarom voel je je door de ene persoon gelijk begrepen en heb je bij de ander het gevoel dat wat je wilt zeggen helemaal niet overkomt? En wat zegt jouw unieke communicatiestijl over je karakter en je persoonlijkheid? Wat zou het handig zijn als je precies wist wat jouw talent is als het om communicatie gaat en je altijd makkelijk de brug kunt slaan naar de ander! 

Verbinding maken
Het LifeLanguages communicatieprofiel, gebaseerd op een tekst uit de Bijbel, Romeinen 12:6-8, helpt daarbij. Het geeft inzicht in de manier waarop je communiceert en helpt je de verbinding met anderen makkelijker te maken, op het persoonlijke vlak, op het werk en in de kerk. We doen tijdens deze avond een minitest, zodat iedereen aan het eind van de avond een eerste indruk heeft van zijn of haar belangrijkste communicatiestijl, en we gaan daarover met elkaar in gesprek.

Janneke de Leede
Janneke de Leede is psycholoog en eigenaar van SestraSelectie, een werving- en selectiebureau voor met name vrouwelijke professionals met een christelijke achtergrond. Daarnaast verzorgt zij coachingstrajecten, individuele en teamtrainingen aan de hand van het LifeLanguages communicatieprofiel.

Iedereen die geïnteresseerd is in dit thema is dinsdag 22 november om 20.00 uur van harte welkom in De Morgenster, Seinstraat 2.

> Voor meer informatie over het Lifelanguages communicatieprofiel: www.jannekedeleede.nl