Nacht Zonder Dak in Hilversum

De tieners van een aantal Hilversumse kerken laten de kloostertuin van Casella aan de Soestdijkerstraatweg vrijdagavond 22 september in een grote krottenwijk veranderen.

Als startactiviteit van het clubseizoen wordt de ‘Nacht Zonder Dak’ georganiseerd, waarbij zo’n 60 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton of plastic de nacht door gaan brengen, om zo te ervaren hoe het is om echt als tieners op straat te moeten leven. Met deze actie wordt geld opgehaald voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen. Ook zal een deel van de opbrengst gaan naar het Hilversumse inloophuis Wording.

Deze ‘Nacht Zonder Dak’ is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van de actie is bestemd voor straatjongerenprojecten. Deze projecten helpen straatjongeren aan onderdak, begeleiding, onderwijs en een betere toekomst.

Wilt u de tieners motiveren door hen te sponsoren? Dit kan via het sponsorformulier dat alle tieners gekregen hebben, of via www.nachtzonderdak.nl/hilversum. Ook zijn de tieners nog op zoek naar grote kartonnen dozen en of zeil. Hebt u geschikt materiaal liggen, laat het weten aan jeugdwerker Christiaan Trommel 06-81685271, of via nachtzonderdak035@gmail.com.

Op de hoogte blijven van het evenement? ‘Like’ dan de facebookpagina Nacht Zonder Dak Hilversum.

Vragen of aanmelding? Stuur een e-mail naar nachtzonderdak035@gmail.com.

Er wordt op jouw deelname en steun gerekend!!!