Levende Adventskalender: bij wie klop jij aan?

Voor het eerst organiseert de Bethlehemkerk dit jaar een Levende Adventskalender.

Iedereen kent vast wel de Adventskalender waarbij in de voorbereidingsperiode op het Kerstfeest dagelijks een deurtje geopend mag worden met daarachter een verrassing of een spreuk. In deze periode van Advent willen we echte deuren openen voor een spontane en warme ontmoeting tussen gemeenteleden en buurtbewoners.

Op de donderdag en zondag openen de kerkdeuren, op andere dagen zijn het gemeenteleden de voordeur van hun. Zij geven dan ruimte voor een informele ontmoeting bij een kopje koffie of thee.

Geef licht!
De levende adventskalender vormt 23 dagen een plattegrond van lichtpuntjes in Hilversum. De meeste adressen zijn in de postcodes rondom de Bethlehemkerk, maar er zijn ook twee adressen in Loosdrecht en wat verder van de kerk. Wekelijks staat op https://www.bethlehemkerk.nl/ vermeld welke zeven deuren die week opengaan. Wees samen een licht voor elkaar in aanloop naar Kerst, de geboorte van Jezus, die het licht van de wereld is.

Opgeven is niet nodig, er zijn geen kosten aan verbonden. Kies zelf welke deuren je openmaakt en kom erachter welke gesprekken er volgen. Iedereen is alle 23 dagen welkom!

Voor vragen is er een mailadres beschikbaar: adventskalender@bethlehemkerk.nl.

De Levende Adventskalender vindt dagelijks plaats van zondag 1 december tot en met maandag 23 december.