Enquête communicatie graag uw mening

In onze kerk wordt er veel met elkaar gecommuniceerd. De vraag is alleen: hoe willen de leden zelf alle informatie ontvangen en waarover wil men lezen? 

> Laat het weten en vul hier online de enquête over de communicatie in de PgH in

Wijkgemeenten hebben nieuwsbrieven, soms ook een app, sociale media, kanselafkondigingen en een website. De Protestantse gemeente heeft daarnaast ook nog deze website en het magazine Kerkbrink. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt in de Protestantse gemeente Hilversum - in de eigen wijkgemeente én in andere wijkgemeenten. 

Online onderzoek
Maar hoe willen de leden zelf alle informatie ontvangen en waarover wil men lezen? Dat wil de PgH-werkgroep Communicatie graag weten. Deze werkgroep heeft een enquête opgesteld die online kan worden ingevuld.

Ook op papier beschikbaar
Vult u de enquête liever in op papier, dat kan ook. Download de enquête (een dubbelzijdig A4) via de link onderaan deze pagina, print 'm uit en lever het blad ingevuld in bij uw kerkenraad of bij het Kerkelijk Bureau.

Doe mee
Vul de enquête gelijk even in en laat van je horen. Zo kunnen we de communicatie nog beter afstemmen op de wensen van de leden.