Beestenbende bij het kerkkamp

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober is het zover: het jaarlijkse kerkkamp voor alle kinderen van de kerk! Het thema van dit jaar is Beestenbende.

Een beestenbende maak je niet alleen, vandaar dat de kinderen van de Morgenster, de Bethlehemkerk en de Regenboogkerk samen op kamp gaan. Om er een vrolijke beestenboel van te maken, mogen alle kinderen iets beestachtigs meenemen. Dat kan van alles zijn: een knuffel, een dierenspel, een poster, een slinger, eh… nee sorry, geen huisdieren.

Zaterdag vertrekken de kinderen van de Bethlehemkerk om 10.00 uur. Daarna fietsen zij door om de kinderen bij de Regenboogkerk om 10.30 uur op te halen, waarna de kinderen van de Morgenster om circa 11.00 uur opgehaald worden.
Samen vervolgen zij hun weg naar het kindervakantiehuis in Valkeveen. Daar gaan ze er met elkaar een vrolijk weekend van maken. De kinderen worden zondag om ongeveer 15.30 uur weer in Hilversum verwacht.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar, aarzel dan niet langer en geef jezelf op voor dit geweldige kamp!

Kids van de Regenboogkerk kunnen zich opgeven bij Wouter en Esther Sluis-Thiescheffer, kinderen van de Morgenster en Bethlehemkerk resp. bij Klaas en Makkie. Stuur maar een mail naar scriba@protestantshilversum.nl om de contactgegevens te ontvangen.

We kijken uit naar jullie komst! Leiding kerkkamp: Esther, Janine, Klaas, Makkie, Wouter