Alpha-cursus in Hilversum

Op 20 september start er een nieuwe Alpha-cursus in Hilversum. De Alpha-cursus is een cursus waarin deelnemers ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Aan bod komen vragen als “Wie is Jezus?”, “Waarom stierf Hij?” en “Hoe kun je bidden?”

De Alpha-cursus is geschikt voor iedereen die wil kennismaken met de kernpunten van het christelijk geloof óf ze graag opnieuw wil doordenken.

Wanneer?
De Alpha-cursus duurt 12 avonden (september-december 2016) van 19.00 tot 21.30 uur. Ook is er een Apha-weekend, vooralsnog gepland op 28 en 29 oktober.

Wat?
Bij de cursus hoort een werkboek. Iedere avond heeft een eigen thema. De bijeenkomsten op de dinsdagavond starten met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt een korte inleiding op het thema door een gastspreker. Vervolgens wordt onderling aan de hand van vragen doorgepraat over het thema. Er is volop ruimte voor onderling gesprek en ontmoeting.

Waar?
Diependaalsekerk Hilversum (Diependaalselaan 138)

Meer informatie?
Stuur een mailtje naar alpha@vitamineG.net, dan neemt Kaj ten Voorde contact met je op. Je kunt ook bellen met Kaj, op 035-6880026. Zie ook www.vitamineg.net