Actie Kerkbalans

"Het is zo fijn om je thuis te voelen in een kerk; ik geloof dat God ons daar heeft gebracht", aldus Carina Roodenburg, vaste bezoeker van de Vitamine G-diensten in Hilversum.

De kerk is voor haar voortbestaan financieel grotendeels afhankelijk van de giften van gemeenteleden. Hoewel de kosten elk jaar dalen, is er nog steeds sprake van een tekort bij de Protestantse gemeente Hilversum. Deze maand doet onze kerk daarom mee aan de landelijke Actie Kerkbalans. Alle leden ontvangen een envelop met daarin een flyer, een brief en een formulier waarop kan worden aangegeven op welk bedrag de kerk in 2016 mag rekenen. 

Tekort terug naar 0 euro
Welke financiële bijdrage kunt u leveren? Bedenk wat het lidmaatschap van een sportvereniging of koor kost… Gelukkig dragen veel gemeenteleden een veelvoud van dit bedrag bij aan de kerk. Anders zou de kerkgemeenschap niet levensvatbaar meer zijn. Met uw hulp willen we het tekort terugdringen naar 0 euro. Een vitale én financieel gezonde gemeente? Ja dat is mogelijk! Helpt u mee?

  • Mijn kerk in balans? We zijn er bijna! 

Meer informatie
Hebt u vragen over de Actie Kerkbalans? U kunt terecht bij de kerkrentmeesters van uw eigen wijkgemeente. Of stuur een e-mail naar kerkbalans@protestantshilversum.nl