Geloven doe je in de kerk?

Ontdekken ook...
- Bijvoorbeeld bij de Alphacursus in de Grote Kerk aan de Kerkbrink. Lees meer op www.grotekerkhilversum.nl/alpha
- Of bij iemand thuis in een klein gezelschap van gelovigen en zoekers, een van de Gemeente Groei Groepen bij Vitamine G.

Musiceren ook...
- Bezoek een Bach-cantatevesper op zaterdagmiddag, zie www.cantateopdebrink.nl
- Of repeteer eens vrijblijvend mee met gospelkoor Edoza of gospelkoor Dabar'Yah en ervaar hoe fijn het is om samen te zingen.

Nadenken ook...

- Bijvoorbeeld over grote schrijvers en religie, tijdens het Bijbelcafe in de bieb met ds. Jurjen Zeilstra van de Regenboogkerk. Lees meer op www.protestantshilversum.nl
- Of over de uitgangspunten van de Reformatie die 500 jaar geleden plaatsvond in de kerk. Meer over dit leerhuis van de Regenboogkerk en de Grote Kerk op www.grotekerkhilversum.nl

Onthaasten ook...
- In Hilversum-Zuid is het stiltecentrum van de Bethlehemkerk ook doordeweeks geopend voor iedereen die behoefte heeft aan meditatie, gebed of het aansteken van een kaarsje.
- Bid een half uur in stilte op de manier van de Jezuieten, door te verbeelden dat Jezus naast je zit. Zie www.morgensterhilversum.nl/morgengebed
- Of bekijk het eens helemaal anders en kom tot rust bij het Christelijk Spiritueel Centrum.


De Protestantse Kerk is een geloofsgemeenschap die samenkomt rond het Evangelie. Daarom is de kerk ook een plek waar mensen nadenken over het leven, waar ruimte is voor troost, verwondering en twijfel, en waar helpen vanzelfsprekend is. En soms ook gewoon een plek om te onthaasten. Je hoeft geen volleerd gelovige te zijn om te mogen komen. Iedereen is van harte welkom in de kerk. Want geloven doe je in de kerk.

Maak kennis met het geloof in de Hilversumse kerken en voel je welkom bij een van bovenvermelde activiteiten. Of bezoek gratis en geheel vrijblijvend een kerkdienst, zie www.protestantshilversum.nl/diensten-en-vieringen voor een overzicht. Behoefte aan een persoonlijk gesprek over geloven? Neem contact op met een van de wijkpredikanten, of met Jeroen Aarts, ouderling in de Grote Kerk. Telefoon 06-52636910.